nudlar med ytterfile

Ingredienser
Fläskytterfile i bitar
2-3 dl Böner
1 burk Majs
2 dl Ärtor,paprika,majs blandning
1 burk Bambuskott
1 burk Cocos mjölk
3 dl Matlagningsgrädde
Fryst Ingefära
Asiatiska kryddor i små kuber köpt på ica.
Kryddor efter smak
Till detta eggnudlar
Börja med att du skär ytterfile i bitar till så många som personer som ska äta.
Jag hade mer grönsaker i än kött denna gången.
När du har skurit upp köttet så lägg i det i wokpannan och stek det till det har fått fin färg.
Sedan i med Bambuskott och övriga grönsaker.
Salta krydda efter smak och ha i Cocos mjölken och matlagningsgrädde.
Låt puttra i 10 min tills nudlarna är klara.
Jag hällde i nudlarna i woken och blandade ihop det och i med mer kryddor.
Jag gjorde mat för 4 personer men jag måttade inte grönsakerna så noga.. grönsaker e ju gött.
Sedan e det viktigt att smaka av under tiden så det inte blir för starkt eller smaklöst.
Men jag kan bara säga Smaklig måltid alla..
//Magdalena