kycklingfiléer fyllda med brieost och lindad med bacon

Det ser kanske inte så gott ut men tro mig det e super gott..
För 2 personer behöver du
2 kycklingfiléer
Brieost ( hade en lite och hade hela)
Salt till riset
Ris efter hur mycket ni vill ha.
Bacon 2 förpackningar.
Matlagningsgrädde
Börja med att dela kycklingfiléerna så du kan fylla de med brieosten som du har skärt i längder. När kycklingen är fylld så linda in dom med baconen. Gör detta med båda och lägg i en ugnsform och på med matlagningsgrädde och lägg i brieost om det är över något. Det blir mer smak på såsen.
In i ugnen i 40 min på 200 grader.
kolla om kycklingen är klar efter 40 minuter om inte låt stå en stund till.
Under tiden koka upp vatten och i med riset.
Man kan även ha en sallad till glömde ta kort på det.
Gjorde sallad på romansallad gurka rädisor paprika och majs.
Smaklig måltid