kycklingkebab med grönsaker och ris

Det ser kanske inte så gott ut men det var super gött..
du behöver
1 ask champinjoner
1 paprika
1 lök
matlagningsgrädde
olivolja
kryddor efter smak
1 burk majs
Ris
KKycklingkebab
jag gjorde mat för 4-5 personer beror på hur mycket man äter.
Jag satte igång vattnet till riset med en törning grönsaksbuljong och salt
sedan skar jag champinjonerna i skivor sedan löken i små tärningar och lika så med paprikan.. sätt igång en panna med olivolja och när det är varmt häll i grönsakerna och fräs en stund.
Krydda grönsakerna med de kryddor du vill ha. Jag hade svartpeppar och salt och chilli och kryddblandning.
När det har fått lite färg så ta bort det från pannan och lägg i kkycklingkebaben och stek tills det har fått färg.
Efter några minuter så e det klat ha då i majsen och resten av grönsakerna.
Riset är under kokning och är klart om en stund.
Jag hade nu i matlagningsgrädde efter smak ville inte ha för mycket sås.
Krydda litre till då det kan försvinna lite i smaken.
När allt är klart lögg upp på tallriken.
Jag serverade mitt med romansallad och la upp riset i en liten skpl och vände det upp på tallriken så det såg fint ut men detta glömde jag ta kort på.
Det andra la jag i salladen som blev som en liten skål.
Till detta drack jag isvatten och detta var mycket gott...
Smaklig måltid alla // Magdalena