tonfisk sallad

Ingredienser
2dl Ris
2dl ärt,majs och paprika blandning
En burk tonfisk med bitar i vatten
3 ägg
Börja med att koka riset och äggen när äggen har kokat 7-8 min knäck skalen och skölj kallt.
Koka vatten till grönsakerna och koka 3 min sedan e de klara för min smak.
Ni kokar självklart så länge som ni vill ha det.
Öppna burken med tonfisk häll av vattnet och lägg upp i en bunke.
Skala äggen och skiva dom på längden och bredden så det blir typ tärningar av dom och lägg ner i bunken med tonfisken.
När riset har svalnat lite häll på det och även grönsakerna.
Blanda ihop allt och lägg upp vad du vill ha.
Till detta kan man ha sås så det inte blir torrt.
Då blandar jag turkisk yoghurt och majonnäs blanda ihop och krydda efter smak..
Detta åt jag till kvällsmat.
Smaklig måltid.
//Magdalena