ugnsstekt fläskytterfile med ris och beasås sås

Ingredienser
En fläskytterfile
Kryddor som svartpeppar,chili, kryddmix, salt
Olivolja smaksatt med vitlök.
Jag började med att sätta igång ugnen på 200 grader.
Sedan så hände jag på olivoljan och på med kryddorna. Blanda i hop kryddorna innan om du vill det men jag smörjde in det på köttet.
Sedan in i ugnen
Min var inne i ca 1 timme kollade den då och då.
Medans det var igång så hade jag igång riset med en buljong tärning och salt i vattnet. Koka upp och det e klart.
Bönor som är så jävlans gött var ju klart ett måste att ha med till maten.
Beasåsen är en fusk som kommer ur en påse som ska stå på spisen och sedan i med smör.
Saltade lite då den e svag i smaken ibland.
Maten smakade mycket gott.
Jag rekommenderar detta för hela familjen.
Jag fick 7 matlådor fixade 😃
/Magdalena